Solel

våra system med solpaneler är anpassade för enkel installation oavsett takmaterial

Solel

våra system med solpaneler är anpassade för enkel installation oavsett takmaterial

Solel

våra system med solpaneler är anpassade för enkel installation oavsett takmaterial

Energi & Innovation - Din Expert på Solceller och Solenergi

 

Välkommen till Energi & Innovation i Norden AB. Vi har lång erfarenhet inom solenergibranschen, sedan 2007 genom Deson AB.


Vi utgår från Örebro och Karlskoga och är verksamma främst i mellansverige. Vi erbjuder kompletta solenergisystem med eller utan installation.

 

Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning, även batterier och elbilsladdare. Vårt företag är godkänd att utföra arbeten med lågspänning enligt elsäkerhetsverket.

Vår svenskdesignade solcellsmodul är unik på marknaden och utvecklad för vårt nordiska klimat. Vi har lagt stor vikt vid hög kvalité med självrengörande glas, vilket gör att solpanelerna producerar samma höga effekt år efter år. Med 35 års produktgaranti och 50 års effektgaranti, är solpanelen optimerad att producera fler kWt per år än någon annan modul.

 

För snabb kalkyl, klicka på länken nedan. Alternativt kontakta oss så kommer vi på personligt besök.

Se oss bli intervjuade av SVT.

 

Vårt företag är medlem i Svensk Solenergi.

 

NYHET! Genom Arctic har vi tecknat ett avtal där alla privatkunder som köper en solcellsanläggning av oss även får en gratis 5-årig trygghetsförsäkring som kompletterar ordinarie garantier. Med trygghetsförsäkringen får kunden ett heltäckande skydd för både inifrån kommande skador OCH utfrån kommande skador såsom vandalisering, stöld, åsknedslag, storm mm. Försäkringen täcker den självrisk och det åldersavdrag som slutkunden får betala till villahemförsäkringsbolaget vid ersättningsbar skada. Gäller nya kunder fr om 2023-08-28.

 

Klicka på nedan länk för att planera anläggningen, få information om dom olika komponenterna eller svar på dom vanligaste frågorna (FAQ).

Kontakta oss

 

Namn
Telefon
E-postadress
Meddelande 

Energi & Innovation

Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 

Örebro-kontoret:
Hallonstigen 32
703 60 Örebro

0586-312 10                                                                    
info@eiin.se
  org.nr 559200-5788© 2023 Energi & Innovation
Information om cookies