Solenergi med lång erfarenhet

Om oss

 

Välkommen till Energi & Innovation i Norden AB. Vårt bolag bildades av Eric och Krister som verkat inom solenergibranschen sedan 2007 genom Deson AB

 

Vi har en lång erfarenhet inom solenergi branschen där Krister varit verksam sedan 2007. Nu känner vi att det är dags att öka vår närvaro på marknaden och väljer att göra det i ett renodlat bolag där vi fokuserar på...precis som namnet antyder "Energi & Innovation". Solenergimarknaden har utvecklats enormt sedan vi började med detta 2007. Idag har både företag och privatpersoner fått upp ögonen för vad solen har att erbjuda, verknings graden har förbättras och priserna har kommit ner.  

 

Varför investerar vi i solenergi? Svaret är nog olika från person till person, företag till företag...men några argument vi brukar höra är: Vi vill bidra till en bättre miljö, vi vill spara pengar, vi vill inte vara så beroende av de etablerade energibolagen. Anledningarna kan vara flera och alla är rätt,  det fina är att en egen solenergi anläggning nu blivit tillgänglig för alla. 

 

Kvalitetsprodukter
I vårt mångsidiga lagersortiment har vi uteslutande högkvalitativa produkter och vi orienterar oss alltid efter behovet hos våra kunder. Bakom oss står ett gediget team av kompetent personal och partners.

 

Hållbarhet
Vi strävar efter långsiktiga beslut ur ett helhetsperspektiv i en positiv riktning för alla berörda parter inklusive miljön.
Därför står urvalet av de tillverkare som representeras av oss för:

  • Produktkvalitet över genomsnittet
  • Pålitliga garantier
  • Mest valuta för pengarna
  • Resurs- och miljövänliga återvinningsprocesser

Vi på Energi & Innovation förlitar oss därför uteslutande på högkvalitativa produkter från ledande producenter och säljer bara det som vi verkligen tror på till våra kunder.
 

Energi & Innovation

Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 

Örebro-kontoret:
Hallonstigen 32
703 60 Örebro

0586-312 10                                                                    
info@eiin.se
  org.nr 559200-5788© 2024 Energi & Innovation
Information om cookies